Jäsentapaamiset

Kuvaseura pikselin jäsentapaaminen pidetään noin kerran kuukaudessa, paitsi kesä- ja heinäkuussa. Kesäkuun jäsentapaaminen on yleensä vuoden kohokohta, jolloin järjestämme viikonlopun mittaisen valokuvausretken.

Alkuvuoden päivämäärät ilmoitetaan edellisen vuoden joulukuun aikana ja ennen kesätauolle jäämistä loppuvuoden päivämäärät. 

Seuraava jäsentapaaminen

Saimme käyttöömme Järjestötalon isommat tilat Kankaanpään linja-autoaseman yhteydessä. Osoite on Taipaleenkatu 5, 38700 Kankaanpää. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta, portaat alas ja entisen kahvion ovista sisään.

Aloitetaan Leena Peltomäen kamerakoulutuksella (oma kamera ja sen ohjekirja mukaan). Sitten jos aikaa jää niin jatketaan kesäretken suunnittelua (Hanko/Raasepori) ja valitaan kuvia Pomarkun kirjaston  kesänäyttelyä varten. 

Tässä vuoden 2022 jäsentapaamiset: 15.1. siirretty 5.2. / 20.2. / 19.3. / 23.4. / 28.5. (Vuosikokous) / 18.-19.6. (kesäretki). Tapaamiset klo 12-14 ko. päivänä. Loppuvuoden jäsentapaamiset päätetään vuosikokouksessa, joka on toukokuussa. Jos on kiinnostusta osallistua jäsentapaamisiin etänä, niin ota yhteyttä: info(ät)kuvaseurapikseli.fi.