Jäsentapaamiset

Kuvaseura pikselin jäsentapaaminen pidetään noin kerran kuukaudessa, paitsi kesä- ja heinäkuussa. Kesäkuun jäsentapaaminen on yleensä vuoden kohokohta, jolloin järjestämme viikonlopun mittaisen valokuvausretken.

Alkuvuoden päivämäärät ilmoitetaan edellisen vuoden joulukuun aikana ja ennen kesätauolle jäämistä loppuvuoden päivämäärät. 

Seuraava jäsentapaaminen

Saimme käyttöömme Järjestötalon isommat tilat Kankaanpään linja-autoaseman yhteydessä. Osoite on Taipaleenkatu 5, 38700 Kankaanpää. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta, portaat alas ja entisen kahvion ovista sisään.

Seuraavissa tapaamisissa jatkamme koulutusta valokuvauksen perusteisiin. Paikan päällä koulutusta vetämässä Leena Peltomäki. Ota oma kamera ja sen käyttöohje mukaan.

Tässä vuoden 2022 jäsentapaamiset: 15.1. siirretty 5.2. / 20.2. / 19.3. / 23.4. / 26.5. / 18.-19.6. (kesäretki). Tapaamiset klo 12-14 ko. päivänä, paitsi 26.5. erikseen ilmoitettavana aikana. Loppuvuoden jäsentapaamiset päätetään vuosikokouksessa, joka on huhti- tai toukokuussa (ilmoitetaan 1kk etukäteen). Jos on kiinnostusta osallistua jäsentapaamisiin etänä, niin ota yhteyttä: info(ät)kuvaseurapikseli.fi.