Kesäretki 2023

Tulevan kesän retkikohde on Porvoo ja Kotka. Ajankohta on 17.-18.6. 2023. Matkaohjelma päivitetty 21.5.2023. Voit ladata sen alapuolelta.

Seuraavia ehdotuksia tullut: Albert Edelfeltin ateljeemuseo, J.L Runebergin kotitalo, Brunbergin suklaatehdas/puoti, Sapokan puisto, Merikeskus Vellamo, Akvaariokeskus Maretarium, Langinkoski.

Retken hinta on tämän hetkisen varaustilanteen mukaan jäsenille 190€/hlö, alle 15 vuotiaat 95€/hlö. Ei jäsenet 240€/hlö, alle 15 vuotiaat 120€/hlö.  Hintaan sisältyy majoituksen ja kuljetuksen lisäksi ryhmämatkavakuutus, molempien päivien lounaat, lauantai Fabriken/Porvoo ja sunnuntai Matkakeidas/Hollola, pääsyliput paikkoihin joissa käydään sekä retkieväät bussissa (virvokkeita ja hedelmiä). Retkelle on paikkoja rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua mukaan mahdollisimman pian. Tietoja retkestä päivitetään tälle sivulle, joten kannattaa käydä tarkastamassa tiedot aika ajoin. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostilla: info(ät)kuvaseurapikseli.fi. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova, joten sen vuoksi voi huoletta ilmoittautua mukaan.

Majoituspaikkana toimii Hotelli Kotola, Kotka.

Kuljetus Ikaalisten auton laadukkaalla isolla bussilla sekä mukavalla ja ammattitaitoisella kuskilla. ikaalistenauto.fi

Ryhmämatkavakuutus: vakuutusyhtiö Turva. turva.fi

Retkieväiden sponsori: S-Market Kankaanpää. S-Market-Kankaanpää